Jídelní lístek   

18.11.-22.11.


Pondělí18
Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi | Chicken broth with meat and noodles (1,3,7,9)
  1. vařeného vejce s koprovou omáčkou, vařený brambor | Hard boiled eggs with dill sauce, boiled potatoes (1,3,7)
    104 Kč

    2 ks

  2. Vepřová kapsa s balkánským sýrem a sušenými rajčaty, silná šťáva, bulgur s bylinkami | Pork filled with Balkan cheese and dried tomatoes, strong gravy, bulgur with herbs(1,7)
    114 Kč

    130 g

  3. Salát s quinoou, pečenou dýní a koriandrem | Salad with quinoa, roasted pumpkin and coriander
    149 Kč

    300 g

  4. Telecí spider steak na karotkovém pyré, grenaille brambůrky | Veal spider steak with carrot purrée, grenaille potatoes (3)
    179 Kč

    150 g

  5. Liškový krém s cottage sýrem, bageta | Canterelle cream with cottage cheese, baguette (1,3,7)
    89 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Tuňák žlutoploutvý, mrkev, česnek, hrášek, řepa, oregano, kurkuma, sumah | LowCarb menu: Yellow fin tuna, carrot, garlic, pea, beetroot, oregano, turmeric, sumah (3,4)
    169 Kč

    150 g

Úterý19
Polévka: Italská s rýží | Italian soup with rice (1,9)
  1. Smažený květák s vařeným bramborem, tatarka | Fried cauliflower with boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7,12)
    104 Kč

    150 g

  2. Penne s kousky lososa a brokolicovou omáčkou, rukola, parmezán | Penne with salmon and broccoli sauce, arugula, parmesan (1,3,4,7)
    114 Kč

    250 g

  3. Salát s quinoou, pečenou dýní a koriandrem | Salad with quinoa, roasted pumpkin and coriander
    149 Kč

    300 g

  4. Telecí spider steak na karotkovém pyré, grenaille brambůrky | Veal spider steak with carrot purrée, grenaille potatoes (3)
    179 Kč

    150 g

  5. Liškový krém s cottage sýrem, bageta | Canterelle cream with cottage cheese, baguette (1,3,7)
    89 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Tuňák žlutoploutvý, mrkev, česnek, hrášek, řepa, oregano, kurkuma, sumah | LowCarb menu: Yellow fin tuna, carrot, garlic, pea, beetroot, oregano, turmeric, sumah (3,4)
    169 Kč

    150 g

Středa20
Polévka: Zeleninová s kapustou | Vegetable soup with kohlrabi (1)
  1. Hummus s kuřecím masem, restovanou zeleninou a konopným semínkem, chléb pita | Hummus with chicken, roasted vegetables and hemp seed, pita bread (1,3,7)
    104 Kč

    250 g

  2. Salát s quinoou, pečenou dýní a koriandrem | Salad with quinoa, roasted pumpkin and coriander
    149 Kč

    300 g

  3. Telecí spider steak na karotkovém pyré, grenaille brambůrky | Veal spider steak with carrot purrée, grenaille potatoes (3)
    179 Kč

    150 g

  4. Liškový krém s cottage sýrem, bageta | Canterelle cream with cottage cheese, baguette (1,3,7)
    89 Kč

    0,33 l

  5. LowCarb menu: Tuňák žlutoploutvý, mrkev, česnek, hrášek, řepa, oregano, kurkuma, sumah | LowCarb menu: Yellow fin tuna, carrot, garlic, pea, beetroot, oregano, turmeric, sumah (3,4)
    169 Kč

    150 g

Čtvrtek21
  1. Těstovinové risotto orzo s hovězím masem a zeleninou, smažená cibulka | Pasta orzo risotto with beef and vegetables, fried onion (1,3,7)
    104 Kč

    250 g

  2. Paprikový lusk plněný mletým masem pečený v rajské omáčce, houskový knedlík | Bell pepper stuffed with ground meet and roasted in tomato sauce, dumplings (1,3,7)
    114 Kč

    1 ks

  3. Salát s quinoou, pečenou dýní a koriandrem | Salad with quinoa, roasted pumpkin and coriander
    149 Kč

    300 g

  4. Telecí spider steak na karotkovém pyré, grenaille brambůrky | Veal spider steak with carrot purrée, grenaille potatoes (3)
    179 Kč

    150 g

  5. Liškový krém s cottage sýrem, bageta | Canterelle cream with cottage cheese, baguette (1,3,7)
    89 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Tuňák žlutoploutvý, mrkev, česnek, hrášek, řepa, oregano, kurkuma, sumah | LowCarb menu: Yellow fin tuna, carrot, garlic, pea, beetroot, oregano, turmeric, sumah (3,4)
    169 Kč

    150 g

Pátek22
Polévka: Hovězí vývar se šunkovym svítkem | Beef broth with ham sliced pancake (1,3,7,9)
  1. Kuřecí plátek s jemnou smetanovou omáčkou na paprice, bramborové noky | Chicken slice with tender cream sauce with paprika, gnocchi (1,3,7)
    104 Kč

    130 g

  2. Řízek z vepřového karé s listovým špenátem, nastavovaná kaše | Pork schnitzel with leaf spinach and mashed potatoes with groats (1,3,7)
    114 Kč

    130 g

  3. Salát s quinoou, pečenou dýní a koriandrem | Salad with quinoa, roasted pumpkin and coriander
    149 Kč

    300 g

  4. Telecí spider steak na karotkovém pyré, grenaille brambůrky | Veal spider steak with carrot purrée, grenaille potatoes (3)
    179 Kč

    150 g

  5. Liškový krém s cottage sýrem, bageta | Canterelle cream with cottage cheese, baguette (1,3,7)
    89 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Tuňák žlutoploutvý, mrkev, česnek, hrášek, řepa, oregano, kurkuma, sumah | LowCarb menu: Yellow fin tuna, carrot, garlic, pea, beetroot, oregano, turmeric, sumah (3,4)
    169 Kč

    150 g

Přihlášení k odběru týdeního menu

Zadejte svůj e-mail a přihlašte se k odběru týdenního menu každé pondělí ráno v 8:00.