Jídelní lístek   

19.–23. 8. 2019


Pondělí19
Polévka: Italská | Italian soup (1)
  1. Smažené sýrové duo (gouda, hermelín), vařené brambory, tatarská omáčka | Fried cheese duo (gouda, hermelin), boiled potatoes, tartar sauce (1,3,7)
    104 Kč

    120 g

  2. Špikovaná hovězí pečeně na zeleném pepři, kroupový šoulet | Beef roast with speck and green pepper, groats and pea (1,7)
    114 Kč

    120 g

  3. Čerstvé těstoviny s pestem z ředkvičkových lístků, pistácie, Gran Moravia | Fresh pasta with radish leaves pesto, pistacchios, Gran Moravia cheese (1,3,7,8)
    149 Kč

    250 g

  4. Kachní prso sous vide s červeným zelím se švestkami a opečeným bramborovým knedlíkem | Duck breast sous vide, purple cabbage with plums, pan-roasted potato dumplings (1,3,7,12)
    189 Kč

    180 g

  5. Kulajda s liškami a zastřeným vejcem, naše pečivo | South Bohemian dill cream soup with canterelles and poached egg, our pastry (1,3,7)
    79 Kč

    0,3 l

  6. LowCarb menu: Římský salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | LowCarb menu: Roman Caesar salad with chicken, bacon and parmesan (4,7,12)
    159 Kč

    300 g

Úterý20
Polévka: Zelná s klobásou | Cabbage soup with sausage (1,7)
  1. Pečené kuřecí stehno na másle a tymiánu, dušená rýže, meruňkový kompot | Roasted chicken thigh with butter and thyme, steamed rice, apricot compote
    104 Kč

    1 ks

  2. Kančí guláš s křenovou cibulkou a karlovarským knedlíkem | Wild boar goulash with horseradish onion and Carlsbad dumplings (1,3,7)
    124 Kč

    130 g

  3. Čerstvé těstoviny s pestem z ředkvičkových lístků, pistácie, Gran Moravia | Fresh pasta with radish leaves pesto, pistacchios, Gran Moravia cheese (1,3,7,8)
    149 Kč

    250 g

  4. Kachní prso sous vide s červeným zelím se švestkami a opečeným bramborovým knedlíkem | Duck breast sous vide, purple cabbage with plums, pan-roasted potato dumplings (1,3,7,12)
    189 Kč

    180 g

  5. Kulajda s liškami a zastřeným vejcem, naše pečivo | South Bohemian dill cream soup with canterelles and poached egg, our pastry (1,3,7)
    79 Kč

    0,3 l

  6. LowCarb menu: Římský salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | LowCarb menu: Roman Caesar salad with chicken, bacon and parmesan (4,7,12)
    159 Kč

    300 g

Středa21
Polévka: Česnečka s opečeným chlebem | Garlic soup with toasted bread (1,3)
  1. Vepřová plec po selsku se špenátem a bramborovým knedlíkem | Farmer’s pork shoulder with spinach and potato dumplings (1,3,7)
    104 Kč

    130 g

  2. Fish’n’chips (Smažená treska v těstíčku s hranolky, hráškový dip s mátou) | Fish’n’chips (Fried cod in batter with fries, pea dip with mint) (1,3,4)
    114 Kč

    130 g

  3. Čerstvé těstoviny s pestem z ředkvičkových lístků, pistácie, Gran Moravia | Fresh pasta with radish leaves pesto, pistacchios, Gran Moravia cheese (1,3,7,8)
    149 Kč

    250 g

  4. Kachní prso sous vide s červeným zelím se švestkami a opečeným bramborovým knedlíkem | Duck breast sous vide, purple cabbage with plums, pan-roasted potato dumplings (1,3,7,12)
    189 Kč

    180 g

  5. Kulajda s liškami a zastřeným vejcem, naše pečivo | South Bohemian dill cream soup with canterelles and poached egg, our pastry (1,3,7)
    79 Kč

    0,3 l

  6. LowCarb menu: Římský salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | LowCarb menu: Roman Caesar salad with chicken, bacon and parmesan (4,7,12)
    159 Kč

    300 g

Čtvrtek22
Polévka: Bramborová s hříbky | Potato soup with porcini (1,3,7)
  1. Zapečené fleky s uzeným masem, salát z kysaného zelí | Gratinated flat noodles with smoked meat, sauerkraut salad (1,3,7)
    104 Kč

    300 g

  2. Grilované kuřecí prso na ragú z cuket a kukuřice, pečené brambory | Grilled chicken breast with zucchini and corn ragout, roasted potatoes (1,7)
    114 Kč

    130 g

  3. Čerstvé těstoviny s pestem z ředkvičkových lístků, pistácie, Gran Moravia | Fresh pasta with radish leaves pesto, pistacchios, Gran Moravia cheese (1,3,7,8)
    149 Kč

    250 g

  4. Kachní prso sous vide s červeným zelím se švestkami a opečeným bramborovým knedlíkem | Duck breast sous vide, purple cabbage with plums, pan-roasted potato dumplings (1,3,7,12)
    189 Kč

    180 g

  5. Kulajda s liškami a zastřeným vejcem, naše pečivo | South Bohemian dill cream soup with canterelles and poached egg, our pastry (1,3,7)
    79 Kč

    0,3 l

  6. LowCarb menu: Římský salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | LowCarb menu: Roman Caesar salad with chicken, bacon and parmesan (4,7,12)
    159 Kč

    300 g

Pátek23
Polévka: Kapustová | Cabbage soup (1)
  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | Mini buns with vanilla cream (1,3,7)
    104 Kč

    250 g

  2. Smažený krůtí řízek, bramborová kaše s pečeným česnekem | Turkey schnitzel, potato purrée with roasted garlic (1,3,7)
    114 Kč

    130 g

  3. Čerstvé těstoviny s pestem z ředkvičkových lístků, pistácie, Gran Moravia | Fresh pasta with radish leaves pesto, pistacchios, Gran Moravia cheese (1,3,7,8)
    149 Kč

    250 g

  4. Kachní prso sous vide s červeným zelím se švestkami a opečeným bramborovým knedlíkem | Duck breast sous vide, purple cabbage with plums, pan-roasted potato dumplings (1,3,7,12)
    189 Kč

    180 g

  5. Kulajda s liškami a zastřeným vejcem, naše pečivo | South Bohemian dill cream soup with canterelles and poached egg, our pastry (1,3,7)
    79 Kč

    0,3 l

  6. LowCarb menu: Římský salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | LowCarb menu: Roman Caesar salad with chicken, bacon and parmesan (4,7,12)
    159 Kč

    300 g

Přihlášení k odběru týdeního menu

Zadejte svůj e-mail a přihlašte se k odběru týdenního menu každé pondělí ráno v 8:00.