Jídelní lístek   

20.1.-24.1.


Pondělí20
Polévka: Květáková s muškátem (V) | Cauliflower soup with nutmeg (V) (1,7)
  1. Čočka na kyselo s vařeným vejcem a smaženou cibulkou, chléb | Sour lentils with hard boiled egg and fried onion, bread (1,3,7,12)
    104 Kč

    250 g

  2. Kuřecí řízek v bramboráku se salátem Coleslaw | Chicken steak in potato pancake with Coleslaw (1,3,7,12)
    114 Kč

    130 g

  3. Trhané listové saláty s cherry rajčaty a kozím sýrem baleným v drcených ořechových jádrech, toast | Salad with lettuce, cherry tomatoes and goat cheese coated in crushed walnuts, toast (1,3,7,8)
    159 Kč

    350 g

  4. Filovaný hovězí steak s houbovým ragú a pečeným bramborem na bylinkách | Sliced beef steak with mushroom ragout and roasted potatoes with herbs (7)
    189 Kč

    160 g

  5. Dršťková polévka z hlívy ústřičné s rozpečenou kaiserkou | Oyster mushroom soup with toasted kaiser bun (1,3,7)
    69 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Grilovaný kuřecí steak, růžičkové kapustičky se slaninou a smetanou | LowCarb menu: Grilled chicken steak, Brussels sprouts with bacon and cream (7)
    169 Kč

    180 g

Úterý21
Polévka: Kulajda (V) | South Bohemian creamy dill soup with porcini and egg (V) (1,3,7,12)
  1. Grilovaný hermelín s omáčkou z divokých brusinek a pečeným bramborem | Grilled hermelin cheese with wild cranberry sauce and roasted potatoes (7)
    104 Kč

    1 ks

  2. Španělský ptáček s dušenou rýží | ´Spanish birdie´ Beef roll filled with egg, sausage and gherkin, steamed rice (1,3,10)
    114 Kč

    150 g

  3. Trhané listové saláty s cherry rajčaty a kozím sýrem baleným v drcených ořechových jádrech, toast | Salad with lettuce, cherry tomatoes and goat cheese coated in crushed walnuts, toast (1,3,7,8)
    159 Kč

    350 g

  4. Filovaný hovězí steak s houbovým ragú a pečeným bramborem na bylinkách | Sliced beef steak with mushroom ragout and roasted potatoes with herbs (7)
    189 Kč

    160 g

  5. Dršťková polévka z hlívy ústřičné s rozpečenou kaiserkou | Oyster mushroom soup with toasted kaiser bun (1,3,7)
    69 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Grilovaný kuřecí steak, růžičkové kapustičky se slaninou a smetanou | LowCarb menu: Grilled chicken steak, Brussels sprouts with bacon and cream (7)
    169 Kč

    180 g

Středa22
Polévka: Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | Beef broth with meat, noodles and vegetables (1,3,7,9)
  1. Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | Fried cauliflower with boiled potatoes and tartar sauce (1,3,7,12)
    104 Kč

    150 g

  2. Lasagne bolognese s mletým masem a sýrem Gran Moravia | Lasagne bolognese with minced meat and Gran Moravia cheese (1,3,7)
    114 Kč

    300 g

  3. Trhané listové saláty s cherry rajčaty a kozím sýrem baleným v drcených ořechových jádrech, toast | Salad with lettuce, cherry tomatoes and goat cheese coated in crushed walnuts, toast (1,3,7,8)
    159 Kč

    350 g

  4. Filovaný hovězí steak s houbovým ragú a pečeným bramborem na bylinkách | Sliced beef steak with mushroom ragout and roasted potatoes with herbs (7)
    189 Kč

    160 g

  5. Dršťková polévka z hlívy ústřičné s rozpečenou kaiserkou | Oyster mushroom soup with toasted kaiser bun (1,3,7)
    69 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Grilovaný kuřecí steak, růžičkové kapustičky se slaninou a smetanou | LowCarb menu: Grilled chicken steak, Brussels sprouts with bacon and cream (7)
    169 Kč

    180 g

Čtvrtek23
Polévka: Kukuřičný krém (V) | Corn cream (V) (7)
  1. Slepice na paprice s opečenými špeclemi | Hen with paprika sauce and pan-roasted spaetzle (1,3,7)
    104 Kč

    120 g

  2. Holandský řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou | Minced meat schnitzel with potato puree and gherkin (1,3,7,12)
    114 Kč

    150 g

  3. Trhané listové saláty s cherry rajčaty a kozím sýrem baleným v drcených ořechových jádrech, toast | Salad with lettuce, cherry tomatoes and goat cheese coated in crushed walnuts, toast (1,3,7,8)
    159 Kč

    350 g

  4. Filovaný hovězí steak s houbovým ragú a pečeným bramborem na bylinkách | Sliced beef steak with mushroom ragout and roasted potatoes with herbs (7)
    189 Kč

    160 g

  5. Dršťková polévka z hlívy ústřičné s rozpečenou kaiserkou | Oyster mushroom soup with toasted kaiser bun (1,3,7)
    69 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Grilovaný kuřecí steak, růžičkové kapustičky se slaninou a smetanou | LowCarb menu: Grilled chicken steak, Brussels sprouts with bacon and cream (7)
    169 Kč

    180 g

Pátek24
Polévka: Rajská s tarhoňou (V) | Tomato soup with tarhonya (V) (1,3)
  1. Smetanové risotto s hráškem a cuketou, strouhaný sýr Gran Moravia | Creamy risotto with peas and zucchini, grated Gran Moravia cheese (7)
    104 Kč

    250 g

  2. Grilovaná telecí játra, pyré z pečenych červených fazolí, pečené bramborové čtvrtky | Grilled veal liver, roasted red beans puree, roasted wedges
    124 Kč

    150 g

  3. Trhané listové saláty s cherry rajčaty a kozím sýrem baleným v drcených ořechových jádrech, toast | Salad with lettuce, cherry tomatoes and goat cheese coated in crushed walnuts, toast (1,3,7,8)
    159 Kč

    350 g

  4. Filovaný hovězí steak s houbovým ragú a pečeným bramborem na bylinkách | Sliced beef steak with mushroom ragout and roasted potatoes with herbs (7)
    189 Kč

    160 g

  5. Dršťková polévka z hlívy ústřičné s rozpečenou kaiserkou | Oyster mushroom soup with toasted kaiser bun (1,3,7)
    69 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Grilovaný kuřecí steak, růžičkové kapustičky se slaninou a smetanou | LowCarb menu: Grilled chicken steak, Brussels sprouts with bacon and cream (7)
    169 Kč

    180 g

Přihlášení k odběru týdeního menu

Zadejte svůj e-mail a přihlašte se k odběru týdenního menu každé pondělí ráno v 8:00.