Jídelní lístek   

17.–21. 6. 2019


Pondělí17
Polévka: Mexická zeleninová | Mexican vegetable soup (1)
  1. Lasagne se špenátem, bešamelem a sýrem | Lasagne with spinach and cheese (1,3,7)
    99 Kč

    300 g

  2. Naše grilovaná klobáska s BBQ omáčkou a pečenými brambory s nočkem zakysané smetany | Our grilled sausage with BBQ sauce and new potatoes, sour cream (7)
    109 Kč

    1 ks

  3. Listové saláty s jahodami, kozím sýrem a balsamico redukcí | Lettuce variety with strawberries, goat cheese and balsamico reduction (7,12)
    149 Kč

    350 g

  4. Filet z lososa s glazurou z medu a zázvoru, opečený brambor s brusinkami a jarní cibulkou | Salmon fillet glazed with honey and ginger, pan-roasted potatoes with cranberries and scallion (4)
    189 Kč

    150 g

  5. Karotkový krém s kokosovým mlékem a chilli zdobený dýňovým semínkem, domácí pečivo | Carrot cream with coconut milk and chilli, pumplin seed, our pastry (1)
    79 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Vaječná fritáta se zakysanou smetanou, paprikou, pražskou šunkou a sýrem na malém salátu | LowCarb menu: Egg fritata with sour cream, paprika, Prague ham and cheese, salad (3,7)
    159 Kč

    1 ks

Úterý18
Polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a kapáním | Beef broth with meat, vegetables and spaetzle (1,3,7,9)
  1. Vepřová plec na paprice s těstovinou | Pork shoulder with paprika and pasta (1,3,7)
    99 Kč

    130 g

  2. Kuřecí prsa plněná mozzarellou, bazalková omáčka, rýže basmati | Chicken breast filled with mozzarella, basil sauce, basmati rice (1,3,7)
    109 Kč

    130 g

  3. Listové saláty s jahodami, kozím sýrem a balsamico redukcí | Lettuce variety with strawberries, goat cheese and balsamico reduction (7,12)
    149 Kč

    350 g

  4. Filet z lososa s glazurou z medu a zázvoru, opečený brambor s brusinkami a jarní cibulkou | Salmon fillet glazed with honey and ginger, pan-roasted potatoes with cranberries and scallion (4)
    189 Kč

    150 g

  5. Karotkový krém s kokosovým mlékem a chilli zdobený dýňovým semínkem, domácí pečivo | Carrot cream with coconut milk and chilli, pumplin seed, our pastry (1)
    79 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Vaječná fritáta se zakysanou smetanou, paprikou, pražskou šunkou a sýrem na malém salátu | LowCarb menu: Egg fritata with sour cream, paprika, Prague ham and cheese, salad (3,7)
    159 Kč

    1 ks

Středa19
Polévka: Čočková | Lentil soup (1,3,7)
  1. Rizoto s krůtím masem z farmy Zelenka, cibule, karotka, hrášek a kukuřice, strouhaný sýr a okurka | Czech style risotto with turkey from Zelenka farm, onion, carrot, pea and corn, grated cheese, gherkin (7)
    99 Kč

    300 g

  2. Pečené vykostěné vepřové koleno s dušeným špenátem a bramborovými knedlíky | Roasted deboned pork knee, steamd spinach and potato dumplings (1,3,7)
    109 Kč

    150 g

  3. Listové saláty s jahodami, kozím sýrem a balsamico redukcí | Lettuce variety with strawberries, goat cheese and balsamico reduction (7,12)
    149 Kč

    350 g

  4. Filet z lososa s glazurou z medu a zázvoru, opečený brambor s brusinkami a jarní cibulkou | Salmon fillet glazed with honey and ginger, pan-roasted potatoes with cranberries and scallion (4)
    189 Kč

    150 g

  5. Karotkový krém s kokosovým mlékem a chilli zdobený dýňovým semínkem, domácí pečivo | Carrot cream with coconut milk and chilli, pumplin seed, our pastry (1)
    79 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Vaječná fritáta se zakysanou smetanou, paprikou, pražskou šunkou a sýrem na malém salátu | LowCarb menu: Egg fritata with sour cream, paprika, Prague ham and cheese, salad (3,7)
    159 Kč

    1 ks

Čtvrtek20
Polévka: Moravská cibulačka | Moravian onion soup (1,3,7)
  1. Vejce ve smetanovo-koprové omáčce s vařeným bramborem | Egg with dill and cream sauce, boiled potatoes (1,3,7)
    99 Kč

    1 ks

  2. Grilovaný kuřecí steak na hráškovém bulguru s mátovým olejem | Grilled chicken steak with pea bulgur and mint oil (1)
    109 Kč

    130 g

  3. Listové saláty s jahodami, kozím sýrem a balsamico redukcí | Lettuce variety with strawberries, goat cheese and balsamico reduction (7,12)
    149 Kč

    350 g

  4. Filet z lososa s glazurou z medu a zázvoru, opečený brambor s brusinkami a jarní cibulkou | Salmon fillet glazed with honey and ginger, pan-roasted potatoes with cranberries and scallion (4)
    189 Kč

    150 g

  5. Karotkový krém s kokosovým mlékem a chilli zdobený dýňovým semínkem, domácí pečivo | Carrot cream with coconut milk and chilli, pumplin seed, our pastry (1)
    79 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Vaječná fritáta se zakysanou smetanou, paprikou, pražskou šunkou a sýrem na malém salátu | LowCarb menu: Egg fritata with sour cream, paprika, Prague ham and cheese, salad (3,7)
    159 Kč

    1 ks

Pátek21
Polévka: Krupicová s vejci | Semolina soup with eggs (1,3)
  1. Tažený vepřový bok s omáčkou hoisin, asijskou zeleninou a jasmínovou rýží | Pork belly with hoisin sauce, Asian vegetables and jasmine rice (5,6)
    99 Kč

    130 g

  2. Smažený vepřový řízek s mačkanými novými brambory a kyselou okurkou | Pork schnitzl with mashed potatoes and gherkin (1,3,7)
    109 Kč

    130 g

  3. Listové saláty s jahodami, kozím sýrem a balsamico redukcí | Lettuce variety with strawberries, goat cheese and balsamico reduction (7,12)
    149 Kč

    350 g

  4. Filet z lososa s glazurou z medu a zázvoru, opečený brambor s brusinkami a jarní cibulkou | Salmon fillet glazed with honey and ginger, pan-roasted potatoes with cranberries and scallion (4)
    189 Kč

    150 g

  5. Karotkový krém s kokosovým mlékem a chilli zdobený dýňovým semínkem, domácí pečivo | Carrot cream with coconut milk and chilli, pumplin seed, our pastry (1)
    79 Kč

    0,33 l

  6. LowCarb menu: Vaječná fritáta se zakysanou smetanou, paprikou, pražskou šunkou a sýrem na malém salátu | LowCarb menu: Egg fritata with sour cream, paprika, Prague ham and cheese, salad (3,7)
    159 Kč

    1 ks

Přihlášení k odběru týdeního menu

Zadejte svůj e-mail a přihlašte se k odběru týdenního menu každé pondělí ráno v 8:00.